Velkommen til Telebygg Bratsberg & Mæland AS

Din lokale tømrer

Vi er eit tømrarfirma med for tida 8 tømrerar.

Bedriften holder til i Hjartdal, og mesteparten av oppdraga er i Hjartdal,
Seljord og Notodden kommune, men vi har og ein del oppdrag i andre kommunar.

Vi tilbyr

  • Nybygg
  • Ombygging
  • Nøkkelferdig
  • Betong og mur
  • Planlegging og prosjektering
  • Byggesøknad

Om oss

Vi er eit byggmesterfirma og tømrerfirma som har erfaring frå 1983. Siden den tid har vi opplevd kraftig vekst, og har opparbeidet mange fornøyde og faste kunder. Vi holder til Hjartdal, med kunder i heile Telemark og nabofylker.

>> Les mer om oss her

Våre tjenester

Vårt byggmesterfirma og tømrerfirma har ansatte som har holdt på i over 30 år. Vi har spisskompetanse innenfor bygg og oppsett av hus og hytte, landbruksbygg, oppussing, påbygg, tilbygg og restaurering.

>> Les mer om tjenestene våre her

Referanser

Vi har gjort ein rekke ulike oppdrag opp igjennom årene, og har dokumentert fleire av dem. Her kan du få eit bedre inntrykk av våre oppsett av hus og hytter, fjos, redskapshus, fasader, tilbygg, samt vår restaurering.

>>Se våre referanser her

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg. Du kan enten legge igjen en forespørsel i vårt kontaktskjema, besøke oss på kontoret i Holmsvegen 155 i Hjartdal, eller ringe oss direkte. Vi ønsker å være så tilgjengelig som mulig for å besvare dine spørsmål.

Klikk videre for vår kontaktinformasjon, og kontaktskjema