Våre tjenester

Vurderer du å bygge på huset ditt? Kanskje du driver en gård ,og trenger råd i forhold til oppsetting av driftsbygning eller restaurering av bygg på gården? Eller trenger du hjelp med å sette byggeplaner av hytte til live?

Vi i Telebygg Bratsberg & Mæland hjelper både privatkunder og gårdeiere med utførelser av en rekke tjenester. Vi har holdt på i over 30 år, og har dermed opparbeidet lang erfaring med forskjellige arbeider tilknyttet boliger, hytter og landbruksbygg i Telemark.

Våre dyktige tømrere gjør det mulig for oss å tilby et variert utvalg av tjenester til våre kunder. Vi har lang erfaring innenfor følgende felt:

Er du gårdeier har vi også opparbeidet lang erfaring med tjenester relatert til forskjellige typer landbruksbygg. Vi har jobbet mye med fjos og redskapshus, og kjenner godt til funksjonalitetene landbruksbygg krever.

Vi påtar oss også alle type oppdrag innafor restaurering.

Ditt byggmesterfirma i Telemark

Holder du til i Hjartdal, Seljord, Notodden og Telemark forøvrig, er vi et godt valg som samarbeidspartner. Vi har lang erfaring med bygg i dette området, og er godt kjent med andre leverandører i området.

Ta kontakt om du har spørsmål om våre tjenester, eller ønsker råd fra vår erfarne byggmester.